Aan de gemeente Bronckhorst

Vul hieronder je eigen gegevens in (1/3)

Zo weet de griffier van jouw gemeente wie de brief of e-mail verstuurd heeft.
Bekijk de verdere informatie over deze stap onderaan deze pagina.

VOLGENDE

Jouw brief en/of email (2/3)

Hieronder kun je kiezen om direct een bericht aan de gemeente te schrijven, of jouw brief of e-mail (bijvoorbeeld Word document of pdf bestand) te uploaden. Bekijk de verdere informatie over deze stap onderaan deze pagina.

Voeg je brief toe:

VORIGE
VOLGENDE

Publicatie van jouw gegevens (3/3)

Hier kun je duidelijk aangeven of je toestemming geeft voor het publiceren van jouw persoonsgegevens of dat je deze liever anoniem houdt. Gemeenten publiceren ingekomen stukken via verschillende openbare platformen. In jouw bericht kunnen je persoonsgegevens zijn opgenomen, zoals bijvoorbeeld je naam, adres en woonplaats, maar ook bijvoorbeeld telefoonnummer, postcode en huisnummer.

VORIGE
CONTROLEER

Controleer je gegevens

Voordat we je brief doorsturen naar de griffier van jouw gemeente en jou de mogelijkheid geven om je gegevens digitaal te anonimiseren, vragen we je om de ingevulde gegevens goed te controleren.

Naam:
Adres:
Postcode + Plaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Onderwerp bericht:
Bericht:
Publiceren persoonlijke gegevens:
VORIGE
Stap 1

Gegevens invullen

We helpen je graag bij het versturen van je brief of e-mail naar de gemeente. In drie makkelijke stappen verstuur je jouw bericht naar de griffier van je gemeente. Vul je gegevens en je klik op de knop ‘volgende’.

Stap 2

Jouw brief en/of email

Bij het kopje ‘onderwerp’ vul je in waar jouw brief over gaat. Door op ‘Voeg je brief toe’. te klikken, kun je jouw brief of ander document uploaden vanaf de computer. Je kunt er ook voor kiezen om alleen bij ‘toelichting’ een bericht aan de gemeente te typen. Dan hoef je geen document toe te voegen.

Wil je jouw bericht wel via een bijlage naar de gemeente opsturen? Kies dan het juiste bestand en wacht tot het bestand is geladen. Als het bestand helemaal is geladen, komt er een groen vinkje achter de naam van het bestand te staan. Als het bestand is geladen, klik je op ‘volgende’. Je kunt naast het gekozen bestand ook een bericht schrijven in het veld ‘toelichting’, maar dit is niet verplicht.

Stap 3

Jouw persoonlijke gegevens anonimiseren

In de volgende stap, optie 1, kun je jouw persoonlijke gegevens die je niet openbaar wilt maken, anonimiseren. Door deze optie te kiezen bepaal je zelf wat er met jouw gegevens gebeurt en of deze online mogen komen. Bij optie 1 wordt stap voor stap uitgelegd hoe je jouw gegevens in je brief of e-mail zelf kunt anonimiseren.

Je kunt je gegevens ook door de gemeente laten anonimiseren. Om hier gebruik van te maken, kies je voor optie 2. Zij zullen jouw persoonlijke gegevens dan anonimiseren, zodat je het zelf niet hoeft te doen. De gemeente mag jouw gegevens niet online plaatsen.

Als je het niet erg vindt dat jouw persoonlijke gegevens online komen, kies dan voor optie 3: ‘persoonlijke gegevens mogen gepubliceerd worden’. Door deze optie aan te vinken, geef je de gemeente toestemming om jouw persoonlijke gegevens online te zetten.

Als je een keuze hebt gemaakt, klik dan op de knop ‘volgende’.